Фермерски ресторант с винарна INDZHI отново отвари врати

В истински празник на странджанската музика превърнаха собствениците на фермерски ресторант с винарна INDZHI отварянето на обекта.

Домакините Рали и Митко бяха поканили Костадин Михайлов и дуета Цветелина и Панайот Стойчеви, които се погрижиха за доброто настроение на многобройните гости със странджанска музика. Кръшни хора се извиваха през цялата вечер.

Менюто е семпло, но подбрано с много вкус. Салатата „Българка“ с розови домати откъснати от градините на домакините е нещо, което не бива да пропускате. Основните ястия като печено младо пиле и свинският джолан изпечен на пещ ще задоволят дори и най-изтънчените вкусове. В никакъв случай не подминавайте домашната сладка баница по Индже войводски и домашният сладолед от козе мляко. От напитките опитайте запазената марка на заведението – домашните безалкохолни напитки „СТРАНДЖАДА“.

Благодарим на домакините за прекараната уникална вечер.

Ако минавате през района на село Индже Войвода, не пропускайте да посетите това прекрасно място. Повече информация за фермерски ресторант с винарна INDZHI може да намерите в тяхната страница във фейсбук: https://www.facebook.com/indzhirestaurantandwinery 

Разгледайте галерия със снимки от откриването на фермерски ресторант с винарна INDZHI.